Συμμετέχοντες στο επιμορφωτικό σεμινάριο «Εκπαιδευτικά παιχνίδια για την κλιματική αλλαγή» 31/3/2021

Written by gyfantis on . Posted in Νέα, Σεμινάρια, Σεμινάρια - Εργαστήρια, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου αποφάσισε να συμμετάσχουν όλοι και όλες όσοι/όσες έχουν κάνει αίτηση στο σεμινάριο με τίτλο «Εκπαιδευτικά παιχνίδια για την κλιματική αλλαγή» στις 31/3/2021 και ώρες 18:00 – 21:00.

Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν 620 εκπαιδευτικοί, από σχολεία τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και της υπόλοιπης χώρας καθώς και μέλη Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης,Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Σχολικών Δραστηριοτήτων και Συντονιστές Εκπαιδευτικού ‘Έργου.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί το εκπαιδευτικό υλικό «Εκπαιδευτικά παιχνίδια για την Κλιματική Αλλαγή» που έχει δημιουργηθεί από την Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου, καθώς και εισηγήσεις α) για τις αιτίες και επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και τις πιθανές λύσεις, β) για τη βιωματική μάθηση για την κλιματική αλλαγή μέσα από το παιχνίδι.

Σε όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει ο σύνδεσμος για τη σύνδεσή τους στην πλατφόρμα Webex Meetings, όπου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο. Ο σύνδεσμος του σεμιναρίου θα είναι ενεργοποιημένος 15 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Λόγω του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων/ουσών και για την μείωση τυχόν προβλημάτων παρακαλούμε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου να έχετε κλειστά τα μικρόφωνα και την κάμερα.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο της Πράξης “Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Β’ κύκλος)”, το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.