Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση του δικτύου «Βιώσιμη πόλη» 8/12/2021

Written by gyfantis on . Posted in Νέα, ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, Σεμινάρια, Σεμινάρια - Εργαστήρια, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου πρόκειται να οργανώσει στις 8 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 18.00 – 20.00, σύγχρονη από απόσταση ενημερωτική συνάντηση στο πλαίσιο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Βιώσιμη Πόλη: Η πόλη ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία» που συντονίζει.

Στην ενημερωτική συνάντηση θα αναπτυχθούν θέματα που σχετίζονται με τη φιλοσοφία και τη λειτουργία του δικτύου και θα απαντηθούν ερωτήματα που σχετίζονται με αυτό από την παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ. Στόχος της συνάντησης είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών – μελών του δικτύου και ιδιαίτερα αυτών που για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν με τις σχολικές τους ομάδες στο δίκτυο, όπως και εκπαιδευτικούν που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο. Επίσης, η συζήτηση και κατάθεση απόψεων και προτάσεων που θα μπορούσαν να εμπλουτίσουν και βελτιώσουν τη λειτουργία του δικτύου.

Στην ενημερωτική συνάντηση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή: 

  • Εκπαιδευτικοί Σχολικών Ομάδων που συμμετέχουν στο δίκτυο και εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να ενημερωθούν και να ενταχθούν στο δίκτυο.
  • Υπεύθυνοι/ες ΠΕ/ΣΔ που συμμετέχουν στο δίκτυο
  • Μέλη των ΚΠΕ που συμμετέχουν στο δίκτυο
  • Συντονιστές/τριες Εκπαιδευτικού Έργου Εκπαίδευσης για την Αειφορία που συμμετέχουν στο δίκτυο

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/a75h9hxc μέχρι τις 5/12/2021.

Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σύγχρονα από απόσταση με χρήση της πλατφόρμας WEBEX αφενός για την αποτροπή μετάδοσης της Covid-19 και αφετέρου για να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους εκπαιδευτικούς μέλη του δικτύου, να την παρακολουθήσουν, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους. Ο σύνδεσμος Webex θα σταλεί στους συμμετέχοντες στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που θα δηλωσουν.

Η δράση πραγματοιείται στο πλαίσιο της στο πλαίσιο της Πράξης “Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Β’ κύκλος)”, το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς κόστος για το Δημόσιο.