Επιμορφωτικό σεμινάριο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο σχολείο. Υποστηρικτικοί φορείς – Ερωτηματικά και νέα δεδομένα» 30-10-2018

Written by gyfantis on . Posted in Νέα, Σεμινάρια, Σεμινάρια - Εργαστήρια, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Αγωγής της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης διοργανώνει σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο σχολείο. Υποστηρικτικοί φορείς – Ερωτηματικά και νέα δεδομένα» την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 στο ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού (Ανδρέα Παπανδρέου 2, Ελευθέριο Κορδελιό).

Σκοπός του σεμιναρίου:

  • Η ενημέρωση των εκπαιδευτικών σχετικά με τα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και τη λειτουργία των Κ.Π.Ε. για τη φετινή σχολική χρονιά.
  • Η παρουσίαση των φορέων συνεργασίας που αφορούν στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και στην οργάνωση δράσεων περιβαλλοντικού περιεχομένου στο σχολείο.
  • Ο προβληματισμός για τα νέα δεδομένα που αφορούν στην περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί, που επιθυμούν να συμμετάσχουν να στείλουν τη σχετική αίτηση στο yperival@dide-v.thess.sch.gr ή να δηλώσουν τηλεφωνικά τη συμμετοχή τους στο γραφείο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης 2310587545 μέχρι την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.