Εισηγήσεις από την Ενημερωτική εκδήλωση/συζήτηση με θέμα «Η ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου» 28/11/2016

Written by gyfantis on . Posted in Εκδηλώσεις, Νέα, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Η ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου» που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου, με αφορμή την αυξανόμενη ανησυχία των κατοίκων και των τοπικών φορέων για την δυσοσμία που παρατηρείται στην περιοχή. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ομιλητές: την κ. Β. Καζαντζίδου από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τον κ. Ηρ. Λάτσιο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την κ. Κ. Σαμαρά από το ΑΠΘ και τον κ. Κ. Νικολάου από το ΕΑΠ για τις εισηγήσεις τους, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κ. Γιουτίκα, τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Π. Σούλα, τους Δημοτικούς Συμβούλους Κορδελιού Ευόσμου, την Ένωση πολιτών «Η Αναπνοή είναι δικαίωμα», τους εκπροσώπους των ΕΛΠΕ και ELPEDISON, τον κ. Κ. Χαϊδευτό από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 15ου Δημ. Σχολείου Ευόσμου και τον κ. Μ. Πετρακάκη από το Δήμο Θεσσαλονίκης για τις τοποθετήσεις τους και όλους τους κατοίκους που παραβρέθηκαν και με τις παρεμβάσεις τους συνέβαλαν σε έναν ζωντανό και εποικοδομητικό διάλογο και στην πληρέστερη ενημέρωση όλων.

Το πλάισιο της εκδήλωσης καθώς και τις παρουσιάσεις των προσκεκλημένων ομιλητών και τοποθετήσεων από συμμετέχοντες μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα αρχεία.