3η συνάντηση εκπαιδευτικών Δικτύου » Ενεργός πολίτης»

Written by gyfantis on . Posted in ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΚΤΥΟΥ

Σας προσκαλούμε στην 3η συνάντηση του πιλοτικού προγράμματος «Ερευνούμε το σχολείο μας, τη γειτονιά μας και ενεργούμε με όραμα το μέλλον» που υλοποιεί το Κ.Π.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού και Βερτίσκου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωήςτου Δήμου Θεσσαλονίκης και τα Γραφεία Π.Ε. των Δ/νσεων Π/βάθμιας και Δ/βάθμιας Εκπ/σης Ανατολικής Θεσ/νίκης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013, από τις 13.00 – 16.00 μμ, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στην Αίθουσα Νερού.  

Καθώς φτάνουμε στο τέλος της φετινής λειτουργίας του προγράμματος, στη συνάντηση αυτή θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα παρακάτω:

Α. Ζητήματα που συνδέονται με την υλοποίηση των προγραμματισμένων δράσεων των σχολικών μονάδων, σε θέματα συνεργασίας με τις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης και με το ΚΠΕ.

Β. Τον σχεδιασμό της κεντρικής εκδήλωσης του προγράμματος στις 14 Μαΐου. Για το σκοπό αυτό επισυνάπτουμε την περιγραφή της προτεινόμενης εκδήλωσης.

Γ. Στην αξιολόγηση της λειτουργίας του δικτύου μέχρι τώρα.

 Το πρόγραμμα της συνάντησης έχει ως εξής:

1.Ενημέρωση και ανταλλαγή πληροφοριών για την εξέλιξη των προγραμματισμένων δράσεων των σχολικών μονάδων του Δικτύου 2. Παρουσίαση απόψεων για τις δράσεις στην Εκπαίδευση για την αειφορία, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Δικτύου 3. Συζήτηση και συνδιαμόρφωση της τελικής εκδήλωσης στις 14 Μαΐου και όσων συνδέονται με τις σχεδιαζόμενες εκδόσεις προβολής και ενημέρωσης 4. Αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας του προγράμματος 5. Συζήτηση – Κλείσιμο συνάντησης

 Για την καλύτερη προετοιμασία των προγραμματιζόμενων δράσεων θα επιθυμούσαμε οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί να μας αποστείλουν ηλεκτρονικά (kpethes@otenet.gr) έως τις 27-3-2013κατάστασηστην οποία να φαίνονται η σχολική μονάδα, ονοματεπώνυμα και ειδικότητες υπευθύνων εκπαιδευτικών και ονοματεπώνυμα μαθητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Τέλος σας προσκαλούμε να στείλετε ηλεκτρονικά υλικό (π.χ. φωτογραφική τεκμηρίωση δράσεων που έχουν υλοποιηθεί) που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην δημιουργία της αφίσας για το πρόγραμμα μέχρι τις 2-4-2013